Okulumuzun e-Twinning Projeleri

20.12.2018 629

2018-2019 eğitim öğretim yılında okulumuz da İngilizce öğretmenimiz Sümeyya Akman tarafından 2 tane e-Twinning projesi yürütülmektedir. Wordmaster adlı proje 7. Sınıf öğrencileri ile, Englih is fun adlı projede 6. Sınıf öğrencileri ile yürütülmektedir.

WordMaster isimli e-twinning projemizin amacı 7.sınıf İngilizce müfredatında yer alan kelimelerin eğlenceli ve kalıcı biçimde öğrenilmesini sağlamaktır. Web 2.0 araçları, kelime oyunları, yarışmalar ve çizme/boyama etkinlikleri ile zenginleştirdiğimiz projede bir diğer hedef öğrencilerin eğitim öğretim sürecine aktif biçimde katılmalarını sağlamaktır.

English is Fun isimli proje ise İngilizce derslerini oyunlarla ve etkinliklerle daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlamaktadır.

20-12-2018