Şehit Adem Canpolat Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş,çağdaş, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, ülkesine ve okuluna yararlı,okuyan,araştıran,kendi ayakları üzerinde durabilen, başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Bu Benim Eserim (2013-2014),Comenius Farklı İklimler, Farklı Yaşamlar
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Farklı İklimler, Farklı Yaşamlar ( Different Climates, Different Lifes ) (2013-2015)

WEB - https://sehitademcanpolatoo.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Cumhuriyet Bulvarı No 121, 66540 Kadışehri / Yozgat / Okulumuz ilçe merkezindedir.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İl merkezine belli saatlerde dolmuş bulunmaktadır. İlden ilçeye belli saatlerde dolmuş bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ